Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival Espurnes Barroques

Del foc a les espurnes

El juliol de 1998, un gran incendi forestal devastava prop de 30.000 ha. de bosc i de conreu al Solsonès, el Bages, l’Anoia i la Segarra. Vint anys després d’aquell desastre, aquesta terra ha vist aparèixer unes espurnes que han pres dimensió barroca.

Espurnes Barroques es presenta com un festival de Música i Experiències al Territori Barroc. Al llarg de 4 caps de setmana, a cavall dels mesos de maig i juny, diversos enclavaments barrocs de primera índole acolliran concerts de música barroca. I aquestes experiències sonores es lligaran amb visites, gastronomia, tallers i tota altra mena d’activitats dissenyades específicament per a l’ocasió.

El miracle del Miracle

El festival pretén proporcionar experiències meravelloses (miraculoses) a aquells que s’hi acostin. I fer-ho en una dimensió de petit format, per propiciar el contacte directe amb els músics i els espais.

Indrets únics, retaules esplèndids, vins selectes, gastronomia històrica, tallers de dansa, túnels secrets… Tot això i molt més en un entorn que té com a epicentre el Santuari del Miracle: un lloc de benestar, al voltant del qual s’ha configurat un territori que ha preservat un important patrimoni barroc.

http://www.espurnesbarroques.cat