Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Una nova legislatura amb la il·lusió de sempre

6ce8d9aa-2e3f-4fa2-afb5-36a2c5fb2bbf.JPGAfrontem la nova legislatura 2023-2027 amb la il·lusió de seguir treballant per i amb la gent del municipi, un municipi petit en població però gran en generositat, en esperit de treball i en estima per la nostra terra i els nostres valors. El nostre equip de Govern és una suma de persones —que coneixeu amb escreix— de diferents àmbits del municipi, amb gent molt vàlida i compromesa amb el municipi, que treballa per assolir uns serveis i equipaments òptims per a tots els veïns i veïnes, i en definitiva per millorar-ne la qualitat de vida. L’objectiu comú és fer de Riner un municipi més amable, proper i còmode per viure-hi, i en aquest objecti bolcarem tots els nostre esforços i tota la nostra experiència.

Així doncs, seguirem treballant i transformant, continuarem posant els millors recursos al vostre servei per tal que pugueu tirar endavant els vostres projectes, que són també els nostres: volem seguir generant oportunitats per a quest municipi que tant estimem. I ho farem amb els mateixos valors que han guiat la nostra tasca fins ara: treball, dedicació, transparència, visió de futur, compromís, proximitat i bona voluntat. I, per suposat, ho farem sempre amb aquest esperit de superació que ens porta a encarar la legislatura amb la voluntat de millorar la nostra gestió al capdavant del Consistori.

D’altra banda, creiem que Riner ha de seguir essent un territori obert i atractiu per a tots les persones que ens visiten. Un municipi dolç com la mel excepcional que produïm; ferm com la gent que hi viu; encisador com els seus paisatges i boscos, i hospitalari com el nostre Santuari del Miracle, que tant pelegrins ha acollit durant segles i segles.

És l’hora d’anar tots plegats per tirar endavant el municipi. El nostre equip de Govern, no ho dubteu, treballarà durant aquests quatre anys, com sempre ha fet, perquè tots i cadascun dels rinerencs i les rinerenques se sentin partícips d’aquest Consistori, i perquè tothom, sense excepció, s’hi senti representat.

 

Joan Solà i Bosch

Alcalde de Riner