Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VI Dia de la Gent Gran de Riner

DIUMENGE 24 MARÇ 2019

El diumenge 24 de març, es va celebrar un nou Dia de la Gent Gran de Riner, que enguany arribava a la sisena edició.

Una bona colla de rinerencs i rinerenques carregats d’experiència i vivències es van trobar a la plaça de l’Ajuntament a mig matí per anar a visitar el nou Espai Natura. El Joan els va explicar que aquest espai s’havia construït per explicar la importància de la natura i la fauna al Miracle i entorns i també que la tercera sala acollia una important col·lecció de coleòpters recollits a Riner els anys 70 gràcies a la donació de la col·lecció  i col·laboració de la família de Xixons.

Seguidament, tothom va assistir a missa. En sortir de l’església, gràcies a la bona temperatura que va oferir el dia, les tertúlies a la plaça es van allargar fins a l’hora de dinar.

El dinar, per primera vegada, es va fer a l’Espai Barroc, perquè es va considerar que un espai més petit seria més acollidor i més fàcil d’escalfar. I així va ser, perquè havent dinat no venia pas d’aquí d’aixecar-se. L’àpat va consistir en una deliciosa fideuà, mandonguilles amb sípia i mató boníssim de la Concepció de ca l’Estruch, amb mel de cal Palà. Per llepar-se’n els dits!

La sobretaula es va allargar amb els tastets de ratafia del Miracle i amb converses que feien goig de sentir. Els records i les vivències feien brillar els ulls de tota la colla.

I com no podia ser d’altra forma, la festa va finalitzar amb el fantàstic concert de piano de la Montserrat Calduch, a la Sala Gran. L’última cançó va ser “Els Segadors” i tothom va cantar acompanyant la música.

Una festa de les que fan poble i que any rere any ens fa sentir més nostra la frase que sovint utilitzem: “important és conèixer el nostre passat per tenir clar el futur que volem”.

Document Actions