Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TV3 i Catalunya Ràdio s'interessen pel projecte Redicat

DILLUNS 15 JULIOL 2019

 El passat mes de juliol, les dues principals emissores públiques de televisió i ràdio del nostre país es van interessar en el pioner projecte mediambiental anomenat Redicat, que porta a terme Riner, conjuntament amb Pujalt, Arnes, Alcover i l’Associació d’Amics de les Abelles.

El reportatge de TV3, que es va emetre al TN migdia, va mostrar la tasca que es du a terme anant a recollir les abelles als municipis emissors (Pujalt) i com es traslladen i es cuiden al municipi receptor (Riner).

Els ajuntaments de Pujalt i Riner van explicar el projecte i la gran tasca ambiental de salvar les abelles i pol·linitzar el territori. L’Associació d’Amics de les Abelles, mitjançant el seu president, va explicar la part més tècnica.

Catalunya Ràdio també en va fer un interessant reportatge que es va emetre a tot Catalunya.

Podeu trobar els reportatges de TV3  i Catalunya Ràdio als següents enllaços:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/un-projecte-pioner-treu-abelles-don-fan-nosa-i-les-porta-a-boscos-perque-els-pollinitzin/video/5907302/

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/catalunya-al-dia/riner-recull-els-eixams-dabelles-que-les-ciutats-no-volen/audio/1047742/

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/lefecte-papallona/refugis-per-a-abelles/audio/1056058/

Document Actions