Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de col.laboradors de l'Escatxiruta

DIUMENGE 23 DESEMBRE 2018

Durant les festes de Nadal, un dels actes que ja s’ha fet habitual a Riner és la trobada de col·laboradors de l’Escatxiruta a l’Ajuntament. Una trobada per fer balanç, aportar noves idees i passar una bona estona conjunta tots plegats. Aquesta va ser la cinquena vegada que es va celebrar i això vol dir que l’Escatxiruta compleix cinc anys! I el brindis va ser per celebrar que la revista és plenament viva i que, amb aquest magnífic grup de col·laboradors, se li preveu llarga vida.

Enguany va haver-hi un petit canvi en el programa i en lloc de celebrar-se al vespre es va celebrar al migdia. Aprofitant la claror del dia, en finalitzar l’acte, es va realitzar una visita a la Casa Gran del Miracle per conèixer i descobrir els sensacionals racons i detalls arquitectònics que conté l’edifici.

Van excusar la seva assistència a la trobada la Magaly, el Josep Maria i la Manoli del Celsona, el Pepe de Sant Ponç, l’Àngels del Vilà, l’Esther de l’Oficina de Turisme i la Pilar de can Ponç. Ells i tot el grup de la foto són els que omplen de continguts i vida les diferents publicacions, dedicant una part del seu temps a l’Escatxiruta perquè tots puguem gaudir d’aquesta gran revista.

En nom de tots els rinerencs i les rinerenques, moltes gràcies i que mai se us acabin les ganes d’escriure!