Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Riner ja disposa de l'espai "Sala d'Exposicions Temporals" ubicat a la Casa Gran

DILLUNS 26 JULIOL 2021

Riner ja disposa d’una Sala d’Exposicions Temporals una vegada finalitzada la 2a fase de les obres. Ubicada a la Casa Gran del Miracle, la trobem al costat de l’Espai Barroc i l’Espai Natura. 

L’ús d’aquesta sala, com bé diu el nom, serà per acollir exposicions temporals que puguin traslladar-se d’arreu. Unes exposicions que a dia d’avui, a Riner no es podien acollir ni gaudir pel fet de no tenir un espai amb totes les característiques adequades, com poden ser la il·luminació o la seguretat de l’espai. 

La 2a fase de la “Sala d’Exposicions Temporals” ha consistit en l’enderroc de la paret de connexió amb l ́Espai Barroc, la preparació i revestiments dels paraments verticals, la revisió, consolidació i tractament antiparàsits i envernissat de les bigues i elements de fusta, la pintura general, la col·locació de paviments i sòcol, la finalització de les instal·lacions elèctriques, d’il·luminació, seguretat, veu i dades, contra incendis i l’adaptació de les instal·lacions existents pel seu correcte funcionament, els treballs de fusteria interior i exterior pendents, la fusteria tallafocs, la restauració de la llar de foc existent i el tractament de paviments.

L’execució de la 2a fase d’aquest projecte ha tingut un cost de 94.773,37 € i s’ha pogut dur a terme gràcies a l’Ajuntament de Riner, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC).