Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Riner ja disposa de l'espai "Sala d'Exposicions Temporals" ubicat a la Casa Gran

DIUMENGE 18 JULIOL 2021

Riner ja disposa d’una Sala d’Exposicions Temporals, ubicada a la Casa Gran del Miracle al costat de l’Espai Barroc i l’Espai Natura.

L’ús d’aquesta sala, com bé diu el nom, serà per acollir exposicions temporals que puguin traslladar-se d’arreu. Unes exposicions que fins a dia d’avui a Riner no es podien acollir ni gaudir pel fet de no tenir un espai amb totes les característiques adequades, com poden ser la il·luminació o la seguretat de l’espai.

L’actuació de rehabilitació ha consistit en la consolidació de l’espai, la restauració dels elements estructurals i identificadors de l’edificació tot adaptant les dependències històriques existents, la restauració de la fusta existent, refer el sostre, instal·lar la calefacció radiant amb la pertinent connexió, enrajolar el terra, netejar les parets, enguixar i pintar, tractar  les bigues de fusta, millora d’aïllaments, instal·lar la lluminària expressa per a espais expositius i un sistema de seguretat que permeti mantenir les obres exposades amb la seguretat corresponent.

L’execució d’aquest projecte ha tingut un cost de 152.036,51 € i s’ha pogut dur a terme gràcies a l’Ajuntament de Riner, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.