Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ARRANJAMENT DE 4 CAMINS DEL MUNICIPI DE RINER

Les obres, destinades a condicionar trams degradats degut al pas de vehicles agrícoles i a les inclemències meteorològiques, han comptat amb un pressupost de 48.000 €

DIJOUS 18 MAIG 2023

L’Ajuntament de Riner (el Solsonès) millorat 4 camins pertanyents al nucli de Freixinet que presentaven una forta degradació deguda a les inclemències meteorològiques i al pas de vehicles agrícoles pesats com són tractors, camions o cubes. El pressupost d’execució de les quatre actuacions ha estat de 48.000 euros.

Els treballs han consistit bàsicament en l’arrencada de les parts afectades, l’aplicació de reg asfàltic sobre els trams més deteriorats, la neteja i arranjament de cunetes ja existents i la creació de noves, i altres feines complementàries.

Les obres d’arranjament han inclòs diversos trams del camí d´accés a Villorbina, del camí entre Cal Sunyer i el trencant de Cal Roure, del camí que uneix la carretera local entre Freixinet i Santa Susanna i l´Eix del Villaró a l´alçada de Casamartina i del camí que uneix la carretera local entre Freixinet i Su i Cal Panisa.

Lleida, 18 de maig de 2023