Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Revetlla de Sant Joan

DIUMENGE 23 JUNY 2019

El dia 23 de juny, a primera hora de la tarda, la colla de joves de Riner es va aplegar al local social de Freixinet per començar a preparar la revetlla de Sant Joan.

La festa va començar als volts de les set de la tarda amb els jocs infantils i la tirada de bitlles. Totes dues activitats van tenir una gran participació i les corredisses dels nens i el so dels bitllots van ambientar les primeres hores de la revetlla.

L’acte més esperat va ser l’encesa de la foguera, que s’havia anat preparant durant les setmanes anteriors amb la col·laboració de veïns i veïnes que van aportar mobles vells i trastos.

Amb la foguera encara encesa, una seixantena de persones van seure a taula per gaudir d’un sopar que havia preparat curosament el jovent rinerenc durant la tarda, a base de pa amb tomàquet, botifarra a la brasa, formatge i truita. De postres, i quan la canalla ja començava a tirar petards, es va servir coca i cava que van ambientar la sobretaula.

Entrada la nit, la festa va continuar amb petards i hi va haver servei de barra de “mojitos” i gintònics.

El jovent valora molt positivament la vetllada i la bona acceptació de la festa. Moltes gràcies a tothom que va assistir-hi i col·laborar-hi! El jovent us espera l’any que ve amb ganes de tornar a gaudir tots junts de la revetlla.

 

Jovent de Riner

 

Document Actions