Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

V Dia de la Gent Gran de Riner

DIMARTS 22 MAIG 2018

El passat 20 de maig, una bona colla de rinerencs i rinerenques amb ganes de passar un bon dia i carregats d’experiència i vivències es van trobar al Miracle, on de nou es va celebrar el Dia de la Gent Gran, en la ja cinquena edició!

A mig matí, el Marc de la Formatgeria va realitzar una visita a les seves instal·lacions, ubicades a les antigues cuines del Miracle, i va explicar el procés d’elaboració dels seus productes. En finalitzar la visita, un tast dels diferents formatges va servir per entendre els sabors i les diferents formes de curació.

Seguidament, tothom es va desplaçar cap a missa. Sortint de l’església, tal com ja era habitual aquesta primavera, va començar a ploure, i les tertúlies de la plaça es van traslladar a la Sala Gran, on es va dinar.

Abans del dinar, una gran col·lecció de fotos de plantes i flors del municipi va fer que tothom aportés els seus coneixements, que no són pas pocs, sobre les plantes medicinals i tot el que les envolta.

Amb la gana ja feta, tothom es va entaular. El dinar va consistir en canelons de primer plat i peix de segon. De postes, tiramisú. Un dinar sensacional preparat per la Mercè de la Casa d’Espiritualitat.

La sobretaula es va allargar amb unes converses que feien goig de sentir, en les quals els records i les vivències afloraven carregades de somriures.

I la festa va finalitzar amb un extraordinari concert de piano, ofert per la Montserrat Calduch, que va fer vibrar tots els assistents. Fins i tot va tocar una cançó composta pel Xavier Morell, que ell mateix va cantar.

Una festa de les que fan poble i que fa bona la dita “important és conèixer el nostre passat per tenir clar el futur que volem”.

Document Actions