Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Liceu a la Fresca

DISSABTE 29 JUNY 2019

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans, ampliant així la cultura operístic​a.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere, per fer gaudir tothom de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: el Liceu de tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la platja, que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi teatre. El 2019 ja van ser 200 els municipis on es va poder gaudir de l’espectacle.

Per segon any consecutiu, Riner es va sumar al projecte oferint la possibilitat de poder gaudir de l’òpera en un espai tan singular com atractiu com és el carrer Fosc de Su. Enguany l’obra va ser “Tosca” de Puccini.

Després de l’èxit de la primera edició i aprofitant el Liceu a la fresca, es va organitzar Un vespre a Su. La vetllada va començar amb una sensacional visita guiada que va oferir la Lurdes de cal Nadal, donant a conèixer racons de Su desconeguts per a molts. Seguidament, i amb la col·laboració de la parella Mondragón, tothom va poder conèixer a través de fotografies antigues part de la història de Su. A continuació, un sopar de tapes rinerenques: hamburgueses amb salsa rinerenca, donegal fregit amb mel i tàrtar de fuet i pernil salat; per a beure, vi piment i cervesa amb mel.

Tot seguit, tothom es va dirigir al carrer Fosc on, un any més, es va poder gaudir de l’òpera en un vespre a la fresca després d’un dia de temperatures extremes.

 

Document Actions