Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el Projecte "EL MIRACLE: PATRIMONI, CULTURA I NATURA ACCESSIBLES"

Aquest projecte, que ha comportat una important millora pel conjunt del Miracle, ha estat possible gràcies a l’ajut al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Turisme i l’Ajuntament de Riner.

DILLUNS 14 JUNY 2021

El projecte ha constat de diferents actuacions: l’Espai Miracle, el circuit perimetral, els aparcament dissuasius, actuacions mediambientals, accessibilitat i zona de pícnic.

La suma de totes aquestes actuacions ha fet que s’hagi vist ampliat l’Espai Miracle convertint-lo en un gran espai de benvinguda a totes i tots els visitants i persones que venen al Miracle per a realitzar gestions o gaudir dels seus serveis. També es podrà gaudir de la zona de pícnic situada a les afores del conjunt, però a la vegada a una distància propera.

El circuit perimetral i l’accessibilitat han fet que tot el conjunt del Miracle sigui un espai accessible per a tothom.

Les actuacions mediambientals són, han estat i seran una aposta clara del Miracle i Riner, i en aquest sentit les lluminàries que s’han instal.lat són fanals solars, o les energies renovables és un altre exemple dels objectius mediambientals que es volen aconseguir amb una introducció clara d’energies netes.

Amb els aparcaments dissuasius s’ha aconseguit que l’aparcament al Miracle sigui ordenat i segur mostrant una imatge d’ordre en els diferents espais que s’han habilitat per a  què tothom que vingui al Miracle, pugui aparcar el seu cotxe de forma digna o també el qui vagi amb bicicleta pugui aparcar-la en els diferents punts habilitats.