Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Su

DIJOUS 15 AGOST 2019

Com cada any, per la Mare de Déu d’Agost, el dia 15, a Su se celebra la festa major en honor a la verge de l’Assumpció de Maria, patrona de la parròquia.

A un quart de dues, es va celebrar la missa solemne. En sortir, l’entrega dels rams va omplir de color la porta de l’església.

A la tarda, al local del poble, va continuar la festa amb el ball amb el duet musical Ostres Ostres i el seu ampli repertori de balls de saló. Moltes peces es van ballar en línia, és a dir, un grup de persones ballaven alineades amb els mateixos moviments.

Per recuperar forces, hi havia servei de bar i entrepans de botifarra.

A la mitja part, va  actuar el mag Pere Rafart, il·lusionista solsoní, que va aconseguir el títol de Mag de l'any el 2017 i va esdevenir subcampió del món el 2018. A banda de la gran dosi d'humor, bo i ràpid, el seu atractiu passa per oferir trucs "de creació pròpia o adaptacions personals de coses clàssiques". Durant 45 minuts, Rafart va sorprendre tothom un cop més.

Aquest any, el ball va estar més concorregut, gràcies a la presència d’una quarentena de joves que feien estada a la Carral.