Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Santa Susanna

DISSABTE 10 AGOST 2019

El dissabte 10 d’agost, al capvespre, iniciava la festa major de Santa Susanna la II Caminada nocturna, en la que van participar una trentena de caminadors, trencant el silenci i omplint de punts de llum el trajecte entre la torre de Riner i Santa Susanna. A l’arribada, un pa amb tomàquet amb embotits i una llarga estona de fer petar la xerrada van tancar el dia.

El diumenge, amb un programa amb més activitats que mai, es va celebrar la missa. L’església estava plena de gom a gom (enguany la festivitat de Santa Susanna s’esqueia en diumenge). Seguidament, les fotos antigues, exposades a l’ombra de les alzines, van fer recordar temps passats a més d’un. Aquesta exposició va ser possible gràcies a la cessió de fotos antigues d’algunes cases del poble i la col·laboració d’en Joan i la Montse. Per finalitzar el matí, un piscolabis als baixos de la Rectoria va fer que més d’un anés a dinar tard.

Les activitats de la tarda van començar a les 6, amb els jocs de sempre organitzats pel Pepe, que van fer vibrar petits i grans. A continuació, i per primera vegada, es va fer un concurs de truites. Se n’hi van presentar sis i tothom les va poder degustar. N’hi havia de carbassó, patata i ceba,  xampinyons i  tomàquet i formatge. Exquisides totes!

Seguidament, el monòleg d’Àngel Miralles va fer passar una molt bona estona al públic. Amb la gana ja feta, amb el sopar preparat pel restaurant Sant Ponç i el tradicional bingo-monòleg del Pepe que, com ja és habitual, va ser divertit, va acabar una lluïda festa major.