Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags de l'Orient visiten Su i Freixinet

DIUMENGE 06 GENER 2019

Un any més, els Reis Mags no es van pas descuidar d’arribar a Su i Freixinet carregats de regals per a petits i grans. I, amb la gran quantitat de regals que portaven, van demostrar que déu-n’hi-do el bé que s’havien portat els rinerencs i les rinerenques durant l’any!

Enguany, els tres reis van arribar amb un cotxe, un Opel Corsa. Segons ens van explicar, aquest cotxe està preparadíssim per travessar el desert i que, quan acabessin la campanya, l’utilitzarien per portar material escolar als nens i les nenes de petits pobles al mig dels deserts del Marroc.

En arribar a Su, cap als voltants de les sis de la tarda, la mainada ja els esperava amb els fanalets encesos per indicar-los el camí. Moltes nenes i molts nens de Su i de pobles del voltant van omplir de gom a gom el local social. El David de ca l’Auba, en nom dels Reis, va dirigir unes paraules a tothom abans que aquests i els seus patges repartissin una gran quantitat de regals.

Seguidament, van emprendre el camí cap a Freixinet, on també els esperava una gran quantitat de nenes i nens amb els seus fanalets encesos per acompanyar-los a l’església de Sant Cristòfol, on van assistir a la missa i van adorar el nen Jesús abans d’anar al local social a repartir els regals que portaven.

Cap a les 9 del vespre, es van acomiadar de tothom, desitjant un molt bon any 2019 als presents i demanant que tothom es portés molt bé per poder tornar carregats de regals el 2020.

Els rinerencs i les rinerenques els van desitjar un  bon viatge de tornada i una bona estada al Marroc al febrer, acomiadant-se fins l’any vinent.

I amb l’Opel Corsa que havien arribat van desaparèixer camí enllà.