Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)

DIUMENGE 01 JULIOL 2018

I ja és el tercer any de FeMAP a Riner! Un any més, i després de les exitoses dues primeres edicions, tant en participació com en difusió del municipi, la comunitat benedictina del Miracle i l’Ajuntament van decidir tornar a formar part del festival.

La presentació del festival a la Catalunya central es va dur a terme a Berga, on Riner va ser representat pel seu alcalde, que va explicar a la premsa en què consistiria el FeMAP 2018, i més concretament a Riner. La inauguració del festival va ser a la Seu d’Urgell i va anar a càrrec del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, juntament amb el director del festival, Josep Maria Dutren, i  l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

El festival oferirà enguany 52 concerts en 37 municipis.

A Riner, i en concret al Miracle, podrem gaudir de dos concerts: l’1 de juliol al santuari amb l’Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat i el 4 d’agost al claustre del monestir amb Sergey Malov.

Aprofitant els concerts, també es podrà conèixer millor els espais amb les visites guiades abans de cada concert.

El fet de formar part d’aquest festival ens permet que, a uns preus  assequibles, puguem gaudir de grups d’una gran qualitat musical i alhora donar a conèixer el Miracle i Riner també a través de la música i la cultura.

Document Actions