Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUT DE L’IEI A RINER PER A LA REVISTA MUNICIPAL I PER L’ORQUESTRA DEL MIRACLE

La partida de 3.487 € s’emmarca en el “Pla econòmic per a ens locals en l’àmbit de la Cultura de l’IEI de Lleida per a l’any 2023”

DIUMENGE 24 DESEMBRE 2023

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha atorgat a l'Ajuntament de Riner un ajut per import de 3.487,00 € destinat a l’edició de la revista municipal Escatxiruta, d’una banda, i a la presentació de l’Orquestra del Miracle i concert “Miracles per Europa”, de l’altra. La subvenció s’emmarca en el “Pla econòmic per a ens locals en l’àmbit de la Cultura de l’IEI de Lleida per a l’any 2023”. El pressupost total d’aquestes dues actuacions és de 4.621,80 €.

Concretament, l’aportació de l’ens de la Diputació de Lleida ha anat destinada a la confecció (redacció i maquetació), impressió i distribució dels números 29, 30 i 31 de la revista municipal Escatxiruta, publicació destinada a informar sobre l’actualitat i la història de Riner en els àmbits de les actuacions municipals, cultura i activitats festives i esportives, entres altres seccions.

En segon lloc, l’ajut ha estat destinat a la presentació de l’Orquestra del Miracle, formada per una vintena de músics, i al concert “Miracles per Europa”, activitats dutes a terme el dia 3 de juny d’enguany en el marc del Festival Espurnes Barroques 2023. Amb Juan de la Rubia a l’òrgan i la direcció, el concert va oferir un recorregut pel barroc europeu amb obres de Bach, Vivaldi o Händel i la veu solista de la soprano Marta Mathéu.