Diumenge, 16 De Desembre De 2018
Casa de la Vila - EL Miracle, Riner - 25290
Telèfon: 973 48 08 15 Fax:

Notícies

10/03/2017

II FIRA DE LA MEL DE RINERBenvolguts rinerencs i rinerenques,

 

Després de la bona acceptació i èxit de participació de la primera edició de la Fira de la Mel, des de la comissió organitzadora de la fira ja s'està treballant intensament en la segona edició, que serà el cap de setmana dels dies 1 i 2 d'abril.

Entre altres activitats, hem cregut interessant repetir l'exposició d'eines antigues del món apícola, exposició que va ser un èxit gràcies a la vostra col·laboració en cedir-nos tot el material per a ser exposat. Us agrairem que tothom qui tingui material antic o si coneixeu qui en pugui tenir , i per tal que quedi una exposició ben reeixida, ens pugueu cedir i ajudar a aconseguir el màxim de material possible tot fent-nos-ho saber.

Com a novetats d'enguany, ens agradaria fer un recull i exposició de fotografies de totes èpoques sobre el món apícola, si en teniu o coneixeu de qui en pugui tenir us agrairem que ens ho feu saber. També estem preparant un concurs infantil de dibuixos sobre el món apícola que durant les properes setmanes us donarem a conèixer.

Com veieu, des de la comissió de la fira hi estem treballant, però amb el convenciment de que la fira és de totes i tots i us l'heu de sentir totalment vostra. Per a que sigui un èxit us lheu de sentir de tots els rinerencs i rinerenques. Si és així, que estem convençuts que si, serà una fira exemplar i tindrem fira per anys!

 

Gràcies a l'avançada per a la vostra col·laboració en tots sentits.

 

Salutacions ben cordials,

 

AJUNTAMENT DE RINER
Destacats
IWS

Mapa Web