Dimarts, 22 De Gener De 2019
Casa de la Vila - EL Miracle, Riner - 25290
Telèfon: 973 48 08 15 Fax:

Salutació


Foto


Benvinguts a l'espai interactiu de Riner!

Us dono la benvinguda a la finestra electrònica de l'ajuntament de Riner, que pretén ser una eina de treball útil i fàcilment accessible pels rinerencs i rinerenques i també pels visitants que ens vulguin conèixer.

Des del dia 21 de desembre de 2013 la seu municipal de Riner es troba a la Casa Gran del Miracle. Tanmateix, a partir d'avui els serveis municipals es troben també disponibles a totes les llars del municipi a través daquest portal web. A més, els visitants i turistes no residents al municipi poden trobar en aquest espai digital la informació bàsica per a conèixer el nostre territori i la nostra gent.

Amb aquesta pàgina web volem fer una aposta decidida per l'ús de les noves tecnologies amb l'objectiu d'apropar els serveis que presta l'administració municipal als ciutadans. Aquestes noves eines ens han dajudar a reduir al màxim les distàncies físiques entre les persones i l'ajuntament i ha de permetre agilitzar tots els tràmits administratius per al benestar de la població. D'altra banda, també ha de servir per mostrar la tasca que realitza l'ajuntament i la transparència de la seva gestió.

Em poso a la disposició de tothom per a resoldre els dubtes, atendre suggeriments i escoltar els projectes que els veïns tingueu sobre el municipi. Aquesta entrada web pretén ser interactiva i respondré a tots els missatges signats que se m'adrecin.

Us convido doncs, a tots, a endinsar-vos-hi amb la seguretat que hi trobareu tot un ventall d'informacions i serveis que us donaran un cop de mà en el vostre dia a dia.

Fins ben aviat.

 

Joan Solà i Bosch

Alcalde de RinerDestacats
IWS

Mapa Web